<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2283234405279860&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NUITEQ är nominerade till två priser på Alvargalan 2021

Alvargalan är Skellefteås årligen återkommande näringslivsgala. Den arrangeras sedan 2010 av Alvargalans vänner som består av en bred representation av regionens näringslivsorganisationer.

Alvargalan 2021

NUITEQ har nominerats i kategorierna Årets Tjänsteföretag och Årets Tillväxtraket på Alvargalan 2021. Årets Tjänsteföretag representeras av Region Västerbotten och Årets Tillväxtraket representeras av PWC.

Region Västerbottens motivering att välja NUITEQ till nominerad som Årets tjänsteföretag: "Deras programvara finns i fler än 70 länder och på fler än 30 olika språk. Nuiteq har varit finalist i EY Entrepreneur of the Year och växer starkt, med en fördubblad omsättning de senaste två åren och god lönsamhet. De fortsätter att skapa arbetstillfällen i kommunen och bidrar till kommunens mål om ökad mångfald. NUITEQ är en självklar kandidat till Årets Tjänsteföretag."

PWCs motivering att välja NUITEQ till nominerad som Årets tillväxtraket:"Mjukvaruföretaget NUITEQ skapar lösningar med intuitiva gränssnitt som gör det lättare för grupper, skolor och företag att samarbeta digitalt på ett smartare och mänskligare sätt. Inte minst är deras lösningar för att stödja distansarbete särskilt relevant i rådande tider. Ett modernt företag vars omsättning och lönsamhet har gjort ett rejält tillväxtryck."

Harry_square_small "Vi är ödmjukt hedrade över att vi nominerats till två utmärkelser. Vi uppskattar erkännandet av vårt hårda arbete från Region Västerbotten och PWC, eftersom detta ytterligare driver vår passion för att göra bästa möjliga jobb dag in och dag ut med våra produkter för våra användare, kunder och partners. Härmed vill jag också önska andra nominerade lycka till.” Säger Harry van der Veen, NUITEQs VD och grundare.

Alvargalan genomförs vanligtvis i slutet av januari då företagare och ledare möts för en festkväll och prisutdelning. I år har galan flyttats till 26 mars på grund av Corona pandemin.

Om NUITEQ

NUITEQ är ett mjukvaruföretag som skapar lösningar som gör det lättare för grupper, skolor och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt. Vi tror alla kan delta, dela med sig, lära sig och få inspiration genom smartare interaktion utan digitala gränser.

Med NUITEQs lättanvända digitala verktyg för samarbete drar kunder och användare nytta av förbättrad kreativitet, engagemang och resultat. Vår prisbelönta mjukvarulösning används av kunder i över 70 länder.

För mer information, besök www.nuiteq.com.

NUITEQ® och Natural User Interface® är registrerade varumärken, trademarks of Natural User Interface Technologies AB i Sweden, EU, och USA.

0